Bejelentés


Szemünk Fénye Családi Bölcsőde .gyermeke mosolyáért.


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

CSALÁDI BÖLCSŐDÉNK SOPRONBAN


Az egész világon elterjedt szolgáltatási forma a családi bölcsődés (eredetileg családi napközis) ellátás. A szülő és a családi bölcsődét működtető nevelő együttműködése országonként különféleképpen szabályozott, de mindenütt jellemző, hogy az intézményekhez képest sokkal családiasabb módon foglalja keretekbe a gondozási tevékenységet.

A mi családi bölcsődénk célja, hogy azoknak a családoknak nyújtsunk segítő kezet, akik számára a gyermekeik felügyelete másképpen nem megoldható munkaidejük alatt, illetve a gyermek közösségbe való beilleszkedését a lehető legjobb módon segítsük. A gyermekvédelmi törvény szerint a családi bölcsőde a gyermekek napközbeni ellátásának egyik formája. Egészen 1 éves kortól 14 éves korig fogadunk gyermekeket. A szakhatóságok által is engedélyezett családi bölcsődénk hasonlít egy gyermekközpontú sokgyermekes családhoz, ahol a gyermekek biztonságos, otthonos környezetben élnek. Az általunk kialakított - a gyermekek egyéni szükségleteit figyelembe vevő - napirend, a közös játék öröme, a derűs légkör eredményeképpen családi napközink nagyon népszerű a szülők és a gyerekek körében.


A CSALÁDI BÖLCSŐDE ELŐNYEI:

• A kisebb gyermeklétszám lehetővé teszi a személyes gondoskodást és az egyénre szabott foglalkoztatást szakképzett pedagógusok segítségével.

• A családi bölcsődében a szolgáltatás igazodhat a szülő igényeihez: - rugalmasabb munkabeosztást tesz lehetővé - tekintettel lehet a szülő munkaidejére.

• Kisebb a megbetegedések esélye, mint a nagyobb létszámú gyermekközösségekben.

• Az önkormányzat számára: - munkahely teremtő tényező, - az intézményes ellátásokhoz viszonyítva költségkímélő megoldás a családi bölcsőde támogatása, - leveszi a terhet a túljelentkezések miatti létszámgondokkal küzdő intézményekről.
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!